ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Βίασαν και δολοφόνησαν 36χρονο που νοίκιασε σπίτι μέσω Airbnb!

To τραγικό περιστατικό συνέβη στην Μελβούρνη

Τραγική κατάληξε είχε η επιλογή ενός 36χρονου να νοικιάσει ένα σπίτι στη Μελβούρνη μέσω της Airbnb, καθώς ο ιδιοκτήτης με δύο φίλους φέρονται ότι τον σκότωσαν, αφού πρώτα τον βίασαν με αντικείμενο.

Ο 36χρονος Ramis Jonuzi, σύμφωνα με δημοσίευμα του Guardian, πλήρωνε 30 δολάρια το βράδυ για να μένει σε ένα σπίτι στο Brighton East, όπου τον βίασαν και τον σκότωσαν το βράδυ της περασμένης Τετάρτης. Ήταν περίπου μια εβδομάδα σε αυτό το σπίτι, που το είχε επιλέξει ως οικονομική λύση για να μείνει προσωρινά προκειμένου να λύσει κάποια «προσωπικά θέματα» σύμφωνα με άτομα του φιλικού τους περιβάλλοντος.

Για τον φόνο του κατηγορούνται τρεις άντρες, ο ιδιοκτήτης του σπιτιού και δύο φίλοι του, ενώ ο ένας βαρύνεται και με την κατηγορία του βιασμού.

Σε σχετική ανακοίνωσή της η Airbnb σημειώνει ότι «δεν αποδέχεται τέτοιες πράξεις, που παραβιάζουν όλα όσα πρεσβεύει η παγκόσμια κοινότητά μας», και διευκρινίζει ότι αφαίρεσε απ’ την πλατφόρμα της το συγκεκριμένο σπίτι καθώς και ότι θα συνεργαστεί πλήρως με τις αρχές για τη διαλεύκανση της υπόθεσης.

altsantiri.gr