ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Αποκλειστικό: Παρουσιάστρια του Alpha Κύπρου εγκαταλείπει την εκπομπή στα μέσα της σεζόν

Ποια παρουσιάστρια απομακρύνεται από το κανάλι;

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Γεωργία Γεωργίου δεν θα βρίσκεται πλέον στο πλευρό του Λούη Πατσαλίδη στην σατιρική εκπομπή που προβάλλεται από το κανάλι του Alpha Κύπρου.

Όπως αποκάλυψαν αποκλειστικά στο «The Touch» άτομα της παραγωγής, η όμορφη Γεωργία ολοκληρώνει στα μέσα της σεζόν τη συνεργασία της με την εν λόγω εκπομπή.

To όμορφο μοντέλο αποφάσισε να μη συνεχίσει τη συνεργασία της με την εκπομπή λόγω των αυξημένων επαγγελματικών της υποχρεώσεων στην Αθήνα, κάτι το οποίο δυσκολεύει την ίδια να μοιράζει την καθημερινότητά της κάθε βδομάδα σε Κύπρο και Ελλάδα.

Η Γεωργία Γεωργίου η οποία τα τελευταία χρόνια ζει μόνιμα στην Αθήνα, θα συνεχίσει να αποτελεί μέρος της ομάδας της «Ελληνοφρένειας» τα γυρίσματα της οποίας πραγματοποιούνται στην Ελληνική πρωτεύουσα.

Πάντως, όσο αφορά την συνεργασία της νεαρής παρουσιάστριας με τον Λούη Πατσαλίδη αλλά και τις τυχών φήμες που μπορεί να ακουστούν, ο Παραγωγός της εκπομπής ξεκαθάρισε πως η συνεργασία τους έληξε κοινή συναινέσει, φιλικά και χωρίς οποιαδήποτε προβλήματα.

Όσο για το αν τελικά η θέση της θα αντικατασταθεί, ο ίδιος αποκάλυψε πως η παραγωγή βρίσκεται στη διαδικασία των ακροάσεων προκειμένου να βρεθεί το ιδανικό πρόσωπο που θα πάρει τη θέση στο πλευρό του Λούη Πατσαλίδη.